Nenávidím

Som zlý. Nenávidím seba, svet, Kiku, Boha. A najviac asi nenávidím teba, milý čitateľ, lebo nechceš, aby sa ku mne Kika vrátila. A keby sa aj vrátila, iba by som ju znovu bil, lebo je klamárka a beztak to nemyslí vážne a aj tak ma opustí. Vždy bola klamárka a nedá sa jej veriť. Jediný človek, ktorého je ochotná na tomto svete brať vážne je jej bigotná matka. A potom už len Ježiš Kristus, ktorému ublížila, lebo žila so mnou, a ktorému už nikdy takto (a ani inak) ublížiť nesmie, lebo ten je jej miláčik.

Zbalím veci, aby môj hostiteľ mal čo najmenej práce, ak sa mi to fakt podarí, zoberiem zopár drobností (povraz), a pôjdem sa presunúť na miesta, kde Kika ešte bola bezbožná a tvárila sa, že ma miluje. Neviem, čo tam budem robiť a ako dlho. Jej okienko svietiť nebude, lebo ju vyslali preč odo mňa, hoci desať z desiatich čitateľov bude naisto súhlasiť s tým, že to pre jej vzdelanie.

Ďalšie miesto, ktoré môžem navstíviť, je jazierko, kde sme boli v časoch jej bezbožnosti na prechádzke. Určite tam bude riadne studená voda. Ste svine!!!

Aj som rozmýšľal, či nezájsť prežiť Silvester za Srholcom do Podunajských Biskupíc, ale načo? Čo je moje "utrpenie" oproti jeho a tých, čo tam má?

Aj som si vravel, že by som možno bol ochotný dôverovať Jozefovi Haštovi z Trenčína. Ale neviem. Aj on by sa ma asi snažil vyliečiť a zaradiť späť do "života". Okrem toho naň nemám kontakt. Rozmýšľal som, že by som sa mal obesiť v Trenčíne, tak by som ho možno stretol. Ale asi nie, to by ten sadista Pánboh nedovolil, a dostal by som sa pod nôž nejakému zlému psychiatrovi.

Ak chcete, môžete mi zavolať, že máte garáž alebo záhradnú chatku v Trenčíne, kde by som mohol bývať. Jeden Peter, ktorý ma k sebe volal už skôr a ktorého mi jedna Dominika, ktorú som dnes nasral a ak sa obesím, zničím jej celý život, lebo si bude myslieť, že ma má na svedomí, odporúčala ako človeka, ktorého mám kontaktovať, lebo aspoň jej pomohol, hoci mne jeho suverénna poloha moc nevyhovuje, by mohol o polnoci posmešne zavolať, kde visím alebo mrznem, aby sa mi vysmial, že na to nemám a že to tu len tak vypisujem.

Ale tu to cez tie urážky nik nedočítal.

Jebem Vás!

zlý človek, hovädo, doplňte si svoje

Tags: