Studená voda

Teda, v živote by som, ale naozaj, nebol povedal, že studená voda môže byť až taký pôžitok.

Dnes som bol popoludní, tak od tretej, ako mechom udretý. Strašne unavený, možno ma aj jemne bolela hlava, alebo aj keď ak nie, tak príznaky boli podobné. Dačo som nakódil, tak na pol plynu. Odkedy som sa prisťahoval do Bratislavy, tak skoro každý deň DDRkujem. Ale teraz mi prišlo, že to teda nie, v takom stave by to bol ozaj blbý nápad.

A možno práve preto som to urobil. Proste som si pripojil pad, pustil Stepmaniu a davaj 9ky jednu za druhou, tam, kde som včera prestal. Aj to bolo zlé, cítil som sa slabo, ale prekonával som sa. Dokonca odkedy som sa do toho nedávno pustil, prvýkrát som to nezabalil pri prvej kríze (a aj po nej prišlo, ako je to pravidlom, kratšie obdobie ľahkosti, keď som dával jedna radosť). Ale potom som už nestíhal (greatov bolo dvakrát viac ako flawlessov).

Dlhý úvod, čo?

Šiel som po DDR do kúpeľne, a keďže zajtra predpoludním idem na obhliadku bytu, čo si možno prenajmem, a už som sa pár dní poriadne mydlom neumyl (len po DDR bez mydla osprchoval a opláchol cvičebný odev), tak som si napustil vaňu a okúpal sa. V horúcej vode.

Ale keď sa spočíta tá moja dnešná mechom udretosť (chýba mi nejaký vitamín?), to DDR a tá horúca voda, tak ma ten kúpeľ vyčerpal, že až. Dýchal som zrýchlene ako pred infarktom po každej námahe (namydlení apod.). Nič extra príjemné.

Ku koncu, keď už som vypúšťal vodu, som pustil sprchu, a začal som sa oplachovať; teplou, aby som zmyl zvyšky sprchového gélu.

Potom som, hoci teraz to bolo riskatné že tam z toho zoslabnutia odpadnem, znížil teplotu. Trochu, na takú polovlažnú (inak to normálne robím).

Telom sa mi rozlial veľmi nečakaný príjemný pocit. Užíval som, opláchol som tou studenšou vodou tvár aj celé telo.

Potom som dal level dva. Ešte studenšia, už sa to dá nazvať studenou, ale ešte to nie je na doraz. A vtedy to prišlo. Neviem to ani opísať, ale bolo to veľké, silné, úžasné. A okrem toho zážitku samotného som bol totálne vyvedený z miery a prekvapený. Ja viem, že niektoré fyzické podnety vyplavujú endorfíny atď. Už som to v rôznych podobách zažil.

Ale toto ma fakt vyviedlo z miery, lebo tak silne som to možno celý život nezažil. A „obyčajná“ studená voda! Naozaj, ale naozaj som si nemyslel, že obyčajná studená voda môže byť taký pôžitok.

Ochkal som v tej vani a bolo mi jedno, či si spolubývajúci myslia, že tam onanujem (ak si to tak mysleli, neviem).

(potom som dal aj level tri - na doraz, ale ten už takú smršť nespôsobil)

To je všetko.

Tags: