Obchodná 58, Bratislava, City Center

City Center je taká obchodná pasáž na Obchodnej ulici, a skoro nikto ju nepozná, pretože nemá nejaký extra vyčačkaný vchod a v podstate sa tam nič poriadne nenachádza. Pri vchode je jedna vegetariánska jedáleň, cez ktorú som to tu vlastne spoznal, potom sú tu nejaké ďalšie obchody, na konci je predajňa TV Products. Úplne na konci je také okienko, ako ho je vidieť na fotke, a sú tam také vozíky, Tie vozíky tam vlastne boli odjakživa. Boli sme tu niekoľkokrát s Kikou zo začiatku vzťahu, keď sme sa mohli stretávať v podstate iba na prechádzkach mestom, vo voľnom čase medzi školou a tým, ako išla na krúžky alebo domov. Mala vtedy zakázané aj chodiť ku mne na návštevu do bytu.

koniec chodby City Center

Tak sme hľadali miesto, kde by sme našli nejaké verejné zásuvky, do ktorých by sme mohli dať notebook a mohli sa venovať Smalltalku alebo neskôr Ruby.

Samozrejme sme hľadali aj miesta, kde nie je veľa ľudí a kde môžeme byť len tak, spolu, držať sa v objatí, bozkávať sa a vravieť si pekné veci, a v tomto to tiež plne vyhovovalo.

Tu jedny také verejné zásuvky sú, pri tom výťahu vľavo, ale keď sme sa nakoniec osmelili a presunuli si ten vozíček k tým zásuvkám, sadli si, zapojili tam ten notebook, tak prúd v ňom nebol.

Nie je to nijako prepychové miesto, málokto vôbec dôjde na koniec tej chodby, prečo by tam chodil, ale je to jedno z tých, kde sme spolu boli šťastní.

amr klip 1, amr klip 2 (ako som to pôvodne nahovoril do mobilu ako do diktafónu)